Samarbetspartners

GRAHN textiltryckeri samarbetar med ett flertal andra butiker bl.a. dessa: 

 

Gillar du hantverk och speciellt då att sticka, virka, brodera eller sy. Då Tamme Craft rätt butik för dig. Ligger i Åkersberga och har massor av garn, tråd och broderimaterial. Bara att låta fantasin flöda och börja skapa.


Är du ute efter något snyggt i guld eller silver. Webbsmycken har halsband, örhängen och ringar för alla smaker.


Hos oneTree hittar du genuint hantverk i trä. Allt från vackra unika halsband och smycken till naturliga leksaker i trä.


Barnkläder som kan matcha dockans kläder är inga problem för DeSYns Design. I slowfashion anda syr hon själv och därför kan du även få måttbeställda kläder. Detta gäller även vuxenkläder så det är hit du skall vända dig för att få en perfekt passform på din klänning.  


CorrosionX är det bästa rostskyddet och smörjmedel som finns på marknaden. CorrosionX skyddar elektronik, och driver ut fukt. GunX vapenolja som ger rostskydd och driver ut fukt och skyddar ditt vapen genom smidig vapenvård. Rejex är en polish som ger glänsande, långvarig finish samt fyller i repor och skyddar lackade ytor. SpeedX är en kedjeolja och cykelolja som ger både rostskydd och smörjning för extrembelastning för mountainbike, MTB.


På Trendiga tavlor hittar du handmålade tavlor och billiga tavlor. Där finns något för alla, varför inte en tavla till ett barnrum. Behöver du tips på en present kan du sluta leta - köp en tavla från Trendiga tavlor.


Svensk parfym hittar du hos Scents from Norra Norrland. Parfym, perfume extract, fragrance extract allt med arktisk inspiration. Swedish perfume just for you.


Är du ute efter dykutrustning med stil, kvalitet och till rätt pris? Då ska du kika in hos Dykmarknad. Där hittar du både din dykdräkt, dykmask och dyklampa och dykhandskar för olika förhållande för att hålla dina händer varma.